Cisco Connect Cloud

Linksys EA Serisi router’larla uyumlu olan Cisco Connect Cloud sayesinde, ev ağınıza bir tarayıcıdan veya mobil aygıttan güvenli bir şekilde erişebilirsiniz. Mobil cihazınızdan ev ağınızın ayarlarına erişerek aygıtlarınızın bağlantı durumunu kontrol edebilir, İnternet’e misafir erişimi tanımlayabilir veya çocuklarınızın ödev yapmaları gereken saatte sosyal paylaşım sitelerine erişmelerini engelleyebilirsiniz.

 

Gecikme süreleri ve önbelleğe alma ihtimalini ortadan kaldırmak için ağınızdaki hangi aygıtların bant genişliğinden en büyük payı alacağı konusunda öncelikler dahi belirleyebilirsiniz. Ayrıca, zaman içinde, bağlantılı yaşam tarzınızı zenginleştirecek yeni uygulamalar ve işlevlerle tanışmaya devam edersiniz.

Nasıl?

1)Kablosuz ev ağınızı oluşturun. (Kolaydır.)

Tüm Linksys Smart Wi-Fi Router’lar Cisco Connect Cloud özelliğini destekler ve kablosuz ev ağınızı kolayca kurmanıza olanak tanır.

2)Ağınızın çevrimiçi kaydını tamamlayın.

Yeni hesap açmak için CiscoConnectCloud.com adresini ziyaret edin. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra, ev ağınıza istediğiniz zaman istediğiniz yerden erişmek için dizüstü bilgisayarınızı, akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanabilirsiniz.




3)Uygulamalarla özelleştirin.

Bağlantılı evinizi, aygıtlarınız ve akıllı cihazlarınız için özel olarak oluşturulmuş uygulamalarla özelleştirin. CiscoConnectCloud.com web sitesinden, istediğiniz zaman istediğiniz yerden yönetebileceğiniz daha akıllı bir eve sahip olmanızı sağlayacak, devamlı olarak genişleyen bir uygulamalar dizisine ulaşabilirsiniz.

Elbirliğiyle Geleceği İnşa Ediyoruz

Dünyanın ağ çözümleri lideri Cisco, yarının akıllı evini oluşturmak için son teknoloji cihaz ve aygıt üreticileriyle birlikte hareket etmektedir. Geleceğin evinde, ev ağınıza bağlanacak ve yaşamınızı kolaylaştıracak çeşitli akıllı cihazlara sahip olacaksınız.

Sayıları giderek artan uygulamalarıyla Cisco Connect Cloud, yarının bağlantılı evinin yönetimi konusunda kilit rol üstlenecektir.

Sık Sorulan Sorular

  1. Cisco Connect Cloud’un Cisco Connect’ten farkı nedir?

    Cisco Connect uygulaması, ev ağınıza bağlı olan bir bilgisayara yüklenir ve ev ağı ayarlarına yalnızca bu bilgisayar yardımıyla erişilebilir. Cisco Connect Cloud, İnternet üzerinde çalışır ve bu özelliğe güvenli bir giriş hesabı üzerinden herhangi bir web tarayıcısından erişebilirsiniz. İster ev bilgisayarınızı, ister hareket halindeyken cep telefonunuzu, isterse iş yerindeki bir aygıtı kullanıyor olun, Cisco Connect Cloud yardımıyla ev router’ınızın ayarlarına ve etkinliğine erişebilirsiniz.

  2. Cisco Connect Cloud hangi aygıtları destekliyor?

    Web için Cisco Connect Cloud, Android™ ve iOS işletim sistemlerinin yüklü olduğu cep telefonlarını ve iPad’i destekler.

    Cisco Connect Cloud mobil uygulaması yalnızca Android ve iOS işletim sistemlerinin yüklü olduğu telefonlarda çalışır.

  3. Linksys EA Router’ımı satın aldığımda Cisco Connect Cloud henüz çıkmamıştı. Nasıl edinebilirim?

    Cisco Connect Cloud kullanıma sunulduğunda, Cisco Connect’i bir dahaki açışınızda, Cisco Connect Cloud’u kullanmaya başlayabileceğiniz yönünde bir mesaj alacaksınız. Güvenli giriş hesabınızı oluşturabileceğiniz Cisco Connect Cloud hesap sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu işlemin ardından Cisco Connect uygulaması bilgisayarınızdan silinir.

  4. Cisco Connect Cloud hesabı nedir?

    Cisco Connect Cloud İnternet üzerinden kullanıldığı için, ev router’ınızın ayarlarına erişim izni elde etmek için kişisel bir hesap oluşturmanız gerekir. Cisco Connect Cloud hesabı, evinizden uzakta olduğunuz zamanlarda dahi hesabınıza güvenle erişmenizi sağlar. Cisco, hesabınızı oluştururken girdiğiniz bilgileri paylaşmaz. Bu bilgiler yalnızca ev router’ınızın ayarlarına erişim izninizin olduğunu doğrulamak için kullanılır.

  5. Cisco Connect Cloud’u kullanmanın ek bir maliyeti var mı?

    Hayır. Cisco Connect Cloud ve onunla ilişkili hesap Linksys router kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulur.

  6. Evimden uzaktayken ev router ve ağ ayarlarıma nasıl erişebilirim?

    Cisco Connect Cloud’un sunduğu en büyük faydalardan biri, ev ağınızın ayarlarına ve etkinliklerine evinizde olmadığınız zamanlarda da erişebilmenizdir. Cisco Connect Cloud Web tabanlı olduğu için, bu özelliği İnternet erişiminizin olduğu her yerde kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir web tarayıcısını açmak, CiscoConnectCloud.com adresine gitmek ve Cisco Connect Cloud hesabınızda oturum açmaktır. Bulunduğunuz konumdan bağımsız olarak tüm ev router’ınızın tüm ayarlarına erişebilirsiniz.

  7. Çocuklarımın İnternet’e erişimini nasıl yönetebilirim?

    Cisco Connect Cloud, tek tek aygıtlar için İnternet’e ve belirli web sitelerine erişimi sınırlandırmanıza olanak tanıyan ücretsiz Ebeveyn Denetimleri sunar. Örneğin, evinizdeki yetişkinler tarafından kullanılan bilgisayarların veya aygıtların İnternet erişimini etkilemeden, çocuklarınızın kullandığı bilgisayarlar ve aygıtlar için İnternet’le ilgili kısıtlamalar tanımlayabilirsiniz.