Buzdolabı Soğutmama Problemleri ve Çözümü

Hızla gelişen sağladığı önemli kolaylıklar yaşamın her noktasında fonksiyonel fırsatlardan yararlanabilme imkanı veriyor. Günümüzde insanların gündelik ev işlerinde dahi modern yüzyıl teknolojisinin en yenilikçi çözümlerinden yararlanabilme şansına sahip olabilmesi dolayısı ile son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olunan Arçelik markalı beyaz eşya ürünleri arasında Arçelik buzdolabı modelleri ön plana çıkıyor. Son derece yüksek fonksiyonellik içermekte olan Arçelik markalı buzdolaplarında karşı karşıya kalınan problemlere yönelik olarak etkin standartlarda arıza çözüm hizmetleri ile buzdolaplarının daha uzun ömürlü bir kullanımının her zaman yüksek performans elde edilerek sağlanması Zümrütevler Arçelik Servisi merkezi tarafından mümkün kılınıyor. Buzdolabı teknolojisi sayesinde artık besinler ve yiyeceklerin çok uzun süreler ilk günkü tazeliğini koruyacak şekilde saklanabiliyor olması da günümüz modern yüzyıl dünyasında buzdolabı teknolojisinin dünyanın her yerinde yoğun olarak kullanılmasına neden oluyor.

Bu çerçevede de ileri nesil teknolojisi ile yiyeceklerin en verimli şekilde saklanabilmesine yardımcı olan Arçelik markalı buzdolabı modellerinde en sık şekilde görülebilen arızalanmalardan birisi olarak öne çıkan ve gündelik yaşantı içerisinde çok ciddi aksaklıklara ve gecikmelere neden olan buzdolabının soğutmaması, alt evaporatör kısmında aşırı düzeyde karlanma oluşturması problemi bulunuyor. Sektörel bazda dünya standartlarına uygun servis hizmetlerini bölgesel kapsam içerisinde sunmakta olan Göztepe Arçelik Servisi merkezinin alanlarında uzman ekipleri tarafından buzdolabındaki soğutmama ve alt evaporatör üzerinde yüksek seviyedeki karlanma sorununa yönelik olarak gerekli olan müdahaleler yerinde etkin bir şekilde gerçekleştirilir.

Buzdolabının kapısının contası kontrol edilirken, kapı contası yırtık ya da kapı ayarsız ise kapı contası değiştirilir ve kapı ayarlamaları ideal seviyede gerçekleştirilir. Bu kapsamda alt evaporatör problemine ilişkin olarak Bostancı Arçelik Servisi deneyimli ekipleri tarafından hem kaliteli hem de uzun vadede ekonomik bir arıza onarımının sağlanabilmesi amacı ile gövde değişimi gerçekleştirilerek, son derece fonksiyonel bir kullanımın en yüksek performans kalitesinde olacak şekilde sağlanması mümkün oluyor. Özellikle orijinal Arçelik yedek parça kullanımının gerçekleştirilmesi sayesinde de buzdolabının uzun süre ilk günkü performans ve verimliliğinde olacak şekilde uzun ömürlü olarak kullanımının gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.

 

 

 

Tantımındır