CISCO CCNA GÖRSEL EĞİTİM SETİ

 

50 SAATLİK BENZERSİZ CCNA EĞİTİMİ

18 Haziran 2018 itibari ile Udemy Cisco  CCNA 200-125 Eğitimim yayına başladığı için CCNA Görsel Eğitimim setinin satışı sonlanmıştır. (Eğitime sadece 24,99 TL’ye kayıt olmak için linki gizli pencerede açınız.)

Cisco CCNA sertifikası bilişim sektöründe en çok ilgi ve kabul gören sertifikaların başında gelmektedir. Her ne kadar isminde Cisco kelimesi geçse de, Cisco markasına özel protokollerin dışında ağ temelleri, tcp/ip, ip adresleme, alt ağlara bölme, nat-pat, vlan vb. gibi bir çok temel konuları kapsamaktadır.

Bu eğitimde teorik bilgilerin yanında Cisco tarafından geliştirilen Packet Tracer programı ile birçok uygulama gerçekleştireceğiz. Yani az slaytlı bol uygulamalı bir eğitim sizi bekliyor.

Bu eğitimi alarak sadece Udemy üzerinden bir eğitim almanın yanında mesaj sistemi üzerinden sınav koçluğu hizmetini de ücretsiz alacaksınız.

Eğitimin son bölümünde sınavda çıkabilecek örnek soruların çözümlerini bulacaksınız.

 

15 yorum

  1. hocam öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim ben internet ve ağ bölümü kazandım bu bölümü bitirdikten sonra cisko ccna sertifikası almayı düşünüyorum bu sertifikanın önemini ve iş hayatında bize sagladıgı kolaylıkları okudum ve karar verdim ankarada yaşamaktayım ve internetten değilde kursda öğrenmek ve sertifikayı almak istiyorum ankarada hangi kursu önerirsiniz ? internet ve ağ konusunda bi meslek edinmek ve bu işde çalısmak istiyorum önerileriniz nelerdir hocam şimdiden teşekkürler

  2. Hocam bir de bir elektronik mühenendisi için ccna ve ccnp mi yosa microsoft ve network uzmanlığı kursunu mu tavsiye edersiniz hangisi iş bulma konusunda daha çok avantaj sağlar?şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar…

  3. Merhabalar Ben bulut kopya setinden edinmek istiyorum. Linke tıkladığımda 200-120 sınavına yönelik olduğu yazıyor. Değişen sınav içeriğine yönelik video paylaşımları devam edecek mi ? ve sizce bu videolardan çalıştığım! sürece yeterli olur mu ? Yakınlarımda bir kurs yok malesef..Birde çabalarınız dolayısıyla size canı gönülden teşekkür etmek istiyorum Allah razı olsun 🙂

    • 200-125 için yeni eklenen konular bulut kopyaya eklenecek. Alabilirsiniz yani. Eğitim setim ve benden danışmanlık alıp sınavı geçen çok öğrencim oldu. Siz de İnşallah geçersiniz.

  4. Merhaba; ccna sertifikası almak istiyorum. İstanbula çok uzaktayım Adana da almayı düşünüyorum yalnız eğitim almak mesele değil eğitim sonunda gireceğimiz sınavlar hep İngilizce diye biliyorum ama birkaç kişi Türkçe’de olduğunu söylediler Türkçe sınav varmı yokmu ?,Teşekkürler..

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*