Udemy İndirim Kuponları

Eğitimlerimi indirimli fiyattan alabileceğiniz  kuponları aşağıda bulabilirsiniz. İndirim kuponları 22 Mart 2024 tarihine kadar geçerlidir.

A’dan Z’ye Cisco CCNA 200-301 Eğitimi

A’dan Z’ye Ağ Güvenliği Eğitimi  

Sızma Testine Giriş Eğitimi

Ruijie Switching Eğitimi

Adım Adım Packet Tracer Uygulamaları | 35 Günde 35 Uygulama 

Cisco Network Hacking

WireShark İle Ağ Analizi

Cisco Switch Security- 2.Katman Ağ Güvenliği 

Cisco Switching Eğitimi 

Temel Siber Güvenlik Eğitimi 

Temel Network Eğitimi 

Nmap İle Ağ Keşfi-En Çok Kullanılan Etik Hacking Aracı 

GNS3 101 Eğitimi 

Kali ile Penetrasyon Testleri Eğitimi 

Ubuntu Linux Terminal Komutları Eğitimi 

 

 

 

 

49 yorum

  1. Hocam Şimdi Youtube ‘da veda videonuzu izledim . Ciddi manada bu duruma üzüldüm . Sizin gibi üretken ve faydalı kişilerin piyasayı böyle karaktersiz kişiler yüzünden bırakmaması gerektiğini düşünüyorum . Zira sizin engin bilgilerinizden daha çok yararlanacaktık . Tekrar kararınızı gözden geçirmenizi rica ediyorum .

  2. Hocam uzun zamandır niyetleniyordum fırsatım olmuyordu, udemy e girdim ki dersinizin fiyatı 69,90L, dedim eyvah. Hemen websayfanıza girdim ki kuponların süresi 1 gün bitmeye kala 27.90TL ye aldım.
    Emekleriniz için çok teşekkürler hocam.

  3. merhaba cemal bey,
    cisco öğrenmek için laboratuvar çalışmaları yapmak istiyorum. ama bunu cisco packet tracer gibi yazılımlarla değil de gerçek cisco switch ve router ile yapmak istiyorum. bunun için hangi ürünleri önerirsiniz? ( 2960 switch – 2911 router yeterli olur mu? yoksa 3750 gibi üst modelleri mi tercih etmeliyim? )

  4. Hocam merhaba, Devlet memuru olarak atandım ve bizden istenen bilgiler içerisinde “7279. Cisco Ağ sistemlerini bildiğini belgelendirmek.” bir madde var sizin Udemyde’ki Cisco CCNA 200-301 Eğitimi alıyorum. Bu yeterli olurmu veya farklı birşey gereklimidir.

    • Daha önce defalarca ücretsiz kupon paylaştım. Fakat yaşadığım olumsuz tecrübeler sonucunda bir daha yapmama kararı aldım. Ücretsiz aldığı eğitime 1 yıldız verenler mi dersiniz sübjektif hakarete varan yorumlar mı dersiniz neler neler. Birisi size bir şey hediye edince beğenmezsiniz gidip yüzüne çarpıp ne boktan şey bu demezsiniz gider çöpe atarsınız insan olmak bunu gerektirir. O nedenle prensip kararı aldım ücretsiz eğitim yapmıyorum ve ücretsiz kupon paylaşmıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*